Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV"

0 Komentarji
357
28-01-2019

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Izboljšanje stanja vrst in habitatnih tipov v Triglavskem narodnem parku - Vrh Julijcev«. Vodilni partner projekta Javni zavod Triglavski narodni park bo v sodelovanju z osmimi partnerji, med njimi tudi z Zavodom za ribištvo Slovenije izvajal ukrepe za izboljšanje stanja ciljnih habitatnih tipov in vrst na Natura 2000 območjih v Triglavskem narodnem parku. Več o projektu pa si lahko preberete na spletni strani Ministrstva za okolje in prostor.

Zadnja posodobitev: 28 januar 2019 11:20
Sorodne Novice: ZZRS IMA NOVEGA DIREKTORJA VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" OTVORITVENO SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA VrH JULIJCEV ​SMERNICE ZZRS PRI NAČRTOVANJU POSEGOV V VODOTOKE SODELOVANJE PRI PROJEKTU "LIFE STRŽEN" Usmeritve in priporočila ZZRS pri načrtovanju posegov
EVROPSKI PROJEKT VRH JULIJCEV

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405