Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

ZZRS IŠČE ZUNANJE IZVAJALCE ZA IZVAJANJE SEZONSKEGA TERENSKEGA DELA

0 Komentarji
587
17-06-2019

Zavod za ribištvo Slovenije v okviru projekta LIFE IP- LIFE17 IPE/SI/000011 išče zunanjo pomoč oziroma izvajalce, ki so lahko pravne ali fizične osebe, za izvajanje sezonskega terenskega dela odstranjevanja invazivne tujerodne vrste raka trnavca (Orconectes limosus) ter ugotavljanja stanja populacij platnice (Rutilus virgo) in donavskega potočnega piškurja (Eudontomyzon vladykovi) v reki Dravinji.

Več informacij vam je na voljo v priponki.

0.0
Zadnja posodobitev: 17 junij 2019 09:33
Sorodne Novice: IŠČEMO NOVE SODELAVCE ZZRS IMA NOVEGA DIREKTORJA NOV DATUM: DELAVNICA: PROJEKT PODNEBNA POT 2050 VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV" UDELEŽBA NA DELAVNICI PODJETJA BIOMARK ZAKLJUČEN JE JAVNI RAZPIS ZA PODELITEV KONCESIJE ZA IZVAJANJE JAVNE SLUŽBE SVETOVANJA V RIBIŠTVU TEHNIČNA DELAVNICA UPORABE PIT-TAG METODOLOGIJE ZA MONITORINGE PREHODOV ZA RIBE, REK IN RIBOGOJNIC DELAVNICA O BIOEKONOMSKI PRESOJI UPRAVLJANJA IN SUBREGIONALNI ODBOR ZA JADRANSKO MORJE
ZZRS PROJEKT INTEGRIRAN LIFE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405