Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

ZZRS išče nove sodelavce!

0 Komentarji
266
26-05-2022

Na povezavi https://www.zzrs.si/page/zaposlitve/ si lahko pogledate prosta delovna mesta in sezonsko pomoč pri terenskem delu. 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: RIBKAT NA NOVEM NASLOVU Predstavitev projekta Life NatSalMo na ZZRS Objava novega cenika ZZRS za prodajo rib Javni razpis za delovno mesto direktorja javnega zavoda ZZRS Naša sodelavca o delu in nalogah ZZRS za oddajo Poletni jutranji val za radio Rai Furlanija Julijska Udeležba ZZRS na 23. mednarodnem astakološkem simpoziju na Češkem Projekt NarcIS - Partnerstvo za varstvo narave. Predstavitev ZZRS Zaradi normalizacije vodostaja ponovno odpiramo možnost ribolova na Cerkniškem jezeru (revir ZZRS) Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje Otvoritev nove ribogojnice v Kobaridu

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405