Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

ZZRS IMA NOVEGA DIREKTORJA

0 Komentarji
1615
12-04-2019

Na dolžnost je s 1. 4. 2019 nastopil novi direktor Zavoda za ribištvo Slovenije, gospod Rado Javornik.
Gospod Javornik je po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir kmetijstva, ki ima za seboj dolgo in uspešno karierno pot. Svojo poklicno pot je začel na Ljubljanskih mlekarnah, kjer je v 17 letih svojega delovanja zasedal različne vodstvene položaje. Zadnjih pet let pa je kot direktor občinske uprave občine Dolenjske Toplice vodil občinsko upravo ter sodeloval in odločal pri vidnejših projektih v omenjeni občini.

S sklepom Sveta Zavoda za ribištvo Slovenije, sprejetim na 2. dopisni seji, ki je potekala od 8. 3. 2019 do 12. 3. 2019, je bil imenovan za direktorja javnega zavoda Zavod za ribištvo Slovenije za štiriletno mandatno obdobje, in sicer od 30. 3. 2019 do 29. 3. 2023. Vlada Republike Slovenije je podala soglasje k predlogu imenovanja direktorja javnega zavoda Zavod za ribištvo Slovenije.

G. Javornik je prepričan, da bo moral zavod v prihodnosti še bolj utrditi vodilno vlogo pri usklajevanju vseh institucij, ki so udeležene v procesih in dejavnostih na področju ribištva. Prepričan je, da je komunikacija ključ do medsebojnega zaupanja in sodelovanja, ki je osnova za vodenje institucije. Zadal si je, da na začetku svojega mandata poleg pregleda delovanja in poslovanja opravi pogovore in izmenja mnenja s predstavniki Sveta zavoda, Strokovnega sveta zavoda in zaposlenih. Ustvarjeni zaključki pa bodo podlaga za uspešno vodenje te institucije v prihodnje.

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Javni razpis za delovno mesto direktorja javnega zavoda ZZRS Objava novega cenika ZZRS za prodajo rib Naša sodelavca o delu in nalogah ZZRS za oddajo Poletni jutranji val za radio Rai Furlanija Julijska Udeležba ZZRS na 23. mednarodnem astakološkem simpoziju na Češkem ZZRS išče nove sodelavce! Projekt NarcIS - Partnerstvo za varstvo narave. Predstavitev ZZRS Zaradi normalizacije vodostaja ponovno odpiramo možnost ribolova na Cerkniškem jezeru (revir ZZRS) Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV"
DIREKTOR ZZRS MANDAT ribištvo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405