Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

ZVEZA ZA ŠPORTNI RIBOLOV NA MORJU SLOVENIJE PRAZNUJE

0 Komentarji
607
26-03-2019

Zveza za športni ribolov na morju Slovenije (ZŠRMS) je pretekli vikend organizirala prireditev in izdala zbornik v počastitev 25. letnice delovanja in ustanovitve zveze. V zvezi je registriranih 16 društev s skoraj 1.200 člani. ZŠRMS igra pomembno vlogo pri razvoju rekreativnega ribolova tudi kot pomembne turistične dejavnosti v povezavi z ohranjanjem ribiške tradicije. Prireditve se je udeležil tudi predstavnik Zavoda za ribištvo Slovenije - svetovalec za morsko ribištvo in marikulturo. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo za vabilo in čestitamo za uspešno delovanje zveze.

 

Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Od 25.07. dalje do preklica, bo zaradi kritično nizkega vodostaja onemogočen nakup ribolovnih dovoli VNOS TUJERODNIH RIBOLOVNIH VRST V SLOVENSKE VODE Zaradi normalizacije vodostaja ponovno odpiramo možnost ribolova na Cerkniškem jezeru (revir ZZRS) Od 9.9. dalje do preklica onemogočen nakup ribolovnih dovolilnic za Cerkniško Jezero Navodila za nakup letne ribolovne dovolilnice 2020 VABLJENI NA RIBOLOV RDEČEPERK NA CERKNIŠKO JEZERO ZAČETEK RIBOLOVNE SEZONE NA UNICI - 1. MAJ 2019 SPREMENJEN RIBOLOVNI REŽIM: REVIR KRKA IZREDNO OBVESTILO: RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA VABILO: MOJA REKA PRAZNUJE (22. 3. 2019)
MORSKO RIBIŠTVO OBLETNICA PRAZNOVANJE ZŠRMS

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405