Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE SE PREDSTAVI…

0 Komentarji
447
24-09-2018

Začetki zavoda segajo že v leto 1960, leta 2001 pa je Vlada Republike Slovenije preoblikovala našo institucijo v Zavod za ribištvo Slovenije. Kot osrednja institucija s področja ribištva v RS se ZZRS vse od ustanovitve trudi izvajati dejavnosti, ki bodo prispevale k trajnostnemu upravljanju z ribjim življem in drugimi naravnimi viri ter ohranitvi njihove pestrosti.

Zavod se znotraj strokovno raziskovalne službe, ki je srce institucije deli na tri oddelke: Oddelek za sladkovodno ribištvo, oddelek za morsko ribištvo in oddelek za ribogojstvo. Kaj strokovnjaki znotraj oddelkov počnejo pa si preberite v naši novi brošuri.

0.0
Zadnja posodobitev: 24 september 2018 03:04
Sorodne Novice: Jadranski lipan Thymallus aleani, LAS Dolina Soče, Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo (ESPR) ZVEZA ZA ŠPORTNI RIBOLOV NA MORJU SLOVENIJE PRAZNUJE JAVNI RAZPIS ZA DELOVNO MESTO DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE POVEZOVANJE RAZISKAV MORJA Z RIBIŠTVOM IN AKVAKULTURO Zavod za ribištvo Slovenije obiskal dr. Franz Fischler Svet Zavoda
delovanje MORSKO RIBIŠTVO projekti ribogojstvo sladkovodno ribištvo Zavod za ribištvo Slovenije se predstavi

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405