Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Zavod za ribištvo Slovenije obiskal dr. Franz Fischler

0 Komentarji
2183
11-11-2013

Na povabilo direktorja Dejana Peharja je v ponedeljek, 11. novembra 2014 Zavod za ribištvo Slovenije obiskal bivši komisar za kmetijstvo pri Evropski komisiji  in predsednik Evropskega foruma ALPBACH dr. Franz Fischler.

Direktor Dejan Pehar mu je predstavil organizacijo, pomen in delovanje Zavoda za ribištvo Slovenije v Sloveniji in v evropskem prostoru. Predstavil mu je strokovno sodelovanje z strokovnimi institucijami v Avstriji, Nemčiji, Italiji in drugih državah. Dr. Fischler je z zanimanjem prisluhnil tudi predstavitvi projekta RIBA PARK – ribiška učna pot, ki ga pripravlja Zavod. Poudaril je pomen tega projekta za popularizacijo poznavanja rib in vodnih ekosistemov, posebej med mladimi in tudi  odraslimi obiskovalci, saj bo to eden prvih tovrstnih projektov v Evropi. Pohvalil je delo Zavoda in obljubil podporo in pomoč pri širjenju evropskih povezav.

0.0
Zadnja posodobitev: 04 februar 2020 10:40
Sorodne Novice: ZVEZA ZA ŠPORTNI RIBOLOV NA MORJU SLOVENIJE PRAZNUJE JAVNI RAZPIS ZA DELOVNO MESTO DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE OBISKALI SMO VSEH 64 RIBIŠKIH DRUŽIN ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE SE PREDSTAVI… POVEZOVANJE RAZISKAV MORJA Z RIBIŠTVOM IN AKVAKULTURO Svet Zavoda
Life+

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405