Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Z NOVIM LETOM ZAKLJUČEK PROJEKTA LIFE for LASCA

0 Komentarji
125
31-12-2022

Z NOVIM LETOM ZAKLJUČEK PROJEKTA LIFE for LASCA

Z letom 2022 se projekt LIFE for LASCA zaključuje. Ob tej priložnosti naj vam najprej zaželimo vse najlepše v novem letu z veliko veselja in radosti. Posebej bi se radi zahvalili vsem, ki ste v vseh teh letih z nami sodelovali in s tem doprinesli k uspešnemu zaključku projekta. Uspelo nam je naseliti primorsko podust v njeno Natura 2000 območje - Dolina Vipave (SI3000226) in vzpostaviti vzrejo vrste v ujetništvu. Veliko smo izvedeli o biologiji vrste in njenih zahtevah, se soočali z njenimi pritiski ter se družili na raznih srečanjih in prireditvah. Vse te aktivnosti se bodo, kljub uradnemu zaključku projekta, še nadaljevale in upamo, da se nam pridružite. Na voljo smo za vse predloge, pobude in vprašanja. Rezultate in končne izdelke projekta si lahko ogledate ali prenesete na: www.lifeforlasca.eu/page/seznam-akcij/.

Srečno,

Ekipa LIFE for LASCA

0.0
Zadnja posodobitev: 28 februar 2023 12:28
Sorodne Novice: Predstavitev projekta Life NatSalMo na ZZRS Life for Lasca mednarodna online konferenca 2.12.2022 ob 9:00 LIFE for LASCA (Laymans report) Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405