Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

VABILO: MOJA REKA PRAZNUJE (22. 3. 2019)

0 Komentarji
212
15-03-2019

22. marca vsako leto praznujemo SVETOVNI DAN VODA, kot dan namenjen opozarjanju širše svetovne javnosti na omejenost in ogroženost naravnih vodnih virov. 

Javni zavod Krajinski park Ljubljansko barje bo na ta dan organiziralo praznovanje ob Ljubljanici. Letos obeležitev praznika ob reki Ljubljanici poteka pod sloganom Moja reka praznuje, moja reka povezuje, živimo z vodo. Na dogodku bomo prisotni tudi predstavniki Zavoda za ribištvo Slovenije s prispevkom o ogroženosti populacije sulca. 

Dobimo se 22.marca ob 17.00 uri v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje Ljubljana.

Se vidimo. 

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: DAN NAŠEGA PLANETA (22. APRIL) ZVEZA ZA ŠPORTNI RIBOLOV NA MORJU SLOVENIJE PRAZNUJE VABLJENI NA SEJEM PESCARE SHOW 2019 (23. in 24. 2. 2019)
MOJA REKA PRAZNUJE SVETOVNI DAN VODA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405