Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

VABILO: MOJA REKA PRAZNUJE (22. 3. 2019)

0 Komentarji
306
15-03-2019

22. marca vsako leto praznujemo SVETOVNI DAN VODA, kot dan namenjen opozarjanju širše svetovne javnosti na omejenost in ogroženost naravnih vodnih virov. 

Javni zavod Krajinski park Ljubljansko barje bo na ta dan organiziralo praznovanje ob Ljubljanici. Letos obeležitev praznika ob reki Ljubljanici poteka pod sloganom Moja reka praznuje, moja reka povezuje, živimo z vodo. Na dogodku bomo prisotni tudi predstavniki Zavoda za ribištvo Slovenije s prispevkom o ogroženosti populacije sulca. 

Dobimo se 22.marca ob 17.00 uri v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje Ljubljana.

Se vidimo. 

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: DAN NAŠEGA PLANETA (22. APRIL) ZVEZA ZA ŠPORTNI RIBOLOV NA MORJU SLOVENIJE PRAZNUJE VABLJENI NA SEJEM PESCARE SHOW 2019 (23. in 24. 2. 2019)
MOJA REKA PRAZNUJE SVETOVNI DAN VODA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405