Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

USPEŠNA PREDSTAVITEV NA PESCARE SHOW 2018

0 Komentarji
702
7-03-2018

Od 24. do 26. februarja je v Vicenzi potekal eden največjih mednarodnih sejmov ribištva: PESCARE SHOW 2018. Gre za sejem, ki vsako leto raste in se razvija, kot športni ribolov, ki ga predstavljajo. Vsako leto ga obišče okoli 15.000 obiskovalcev, ki pridejo pogledati novosti na področju ribištva, ki jih predstavljajo razstavljavci. Med njimi smo tudi letos slovenski ribolovni turizem predstavljali mi v sodelovanju z Ribiško zvezo Slovenije, Turizmom Ljubljana, Slovensko turistično organizacijo, ribiškimi družinami (Idrija, Bled, Mozirje in Šempeter) ter hotelom Zlata ribica.

pescare3

Organizator sejma (Italian Exhibition Group) vsako leto preseneti z novostmi, posebnostmi in spektakularnimi predstavitvami, vsekakor pa nobenega obiskovalca ne pusti ravnodušnega, saj se za vsakega ne glede na specifiko najde nekaj. V okviru sladkovodnega ribolova so zastopane vse oblike ribolova, tekmovalni ribolov in ribolovni turizem. Predstavljena je bogata ponudba ribolovne opreme in pribora za vse vrste sladkovodnega in morskega ribolova.

Za nas je predvsem pomembno dejstvo, da zanimanje za ribolov, predvsem muharjenje v naših vodah ostaja in da glede na odzive obiskovalcev lahko pričakujemo, da bo Slovenija tudi v prihodnje ostala priljubljena ribiška destinacija med tujimi gosti. Športni ribiči predstavljajo tisti del turistov, ki cenijo neokrnjeno naravo, kakovostno ponudbo in aktivno preživljanje prostega časa. Z njihovim zadovoljstvom pa ne krepimo le dobrega imena ribiškemu turizmu, temveč tudi Slovenije kot turistične dežele. 

0.0
Zadnja posodobitev: 24 september 2018 02:36
Sorodne Novice: PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN VABLJENI NA SEJEM PESCARE SHOW 2019 (23. in 24. 2. 2019) 29. MIŠIČEV DAN, 6.12.2018 VABILO NA PREDSTAVITEV MERILCA PRETOKA VODNEGA TOKA, 21.11.2018 PREDAVANJA: UPRAVLJANJE Z VODNIMI TELESI, 16.11.2018 IZPIT ZA RIBOGOJCA - PRIJAVE MOŽNE DO 19.10.2018 1.9.2018 BO SVETOVALNA PISARNA ODPRLA SVOJA VRATA SVETOVNI DAN PREHODNOSTI VODA ZA RIBE - 21. 4. 2018 PREDSTAVITEV RIBIŠKEGA SLOVARJA DELAVNICA ADRIAMED – MEDREACT: RIM 2018
pescare Ribolov sejem turizem

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405