Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Svet Zavoda

0 Komentarji
1425
25-09-2007

Petnajsta seja Sveta Zavoda je bila 25.9.2007, na kateri je bil sprejet pravilnik o napredovanju zaposlenih. Zaposleni bodo tako dobili priložnost napredovati na svojem delovnem mestu na isti način, kot je to omogočeno vsem drugim delavcem v javnem sektorju.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:33
Sorodne Novice: 3. MAREC - SVETOVNI DAN PROSTOŽIVEČIH ŽIVALI OBELEŽUJEMO SVETOVNI DAN MOKRIŠČ JAVNI RAZPIS ZA DELOVNO MESTO DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE 1.9.2018 BO SVETOVALNA PISARNA ODPRLA SVOJA VRATA SVETOVNI DAN OCEANOV ZAKLJUČEN JE JAVNI RAZPIS ZA PODELITEV KONCESIJE ZA IZVAJANJE JAVNE SLUŽBE SVETOVANJA V RIBIŠTVU 22. APRIL - SVETOVNI DAN ZEMLJE SVETOVNI DAN PREHODNOSTI VODA ZA RIBE - 21. 4. 2018 SVETOVNI DAN MOKRIŠČ - 2. FEBRUAR PROJEKTNI SVET IN PROJEKTA SKUPINA PROJEKTA "VIPava"
Svet zavoda

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405