Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Strokovni izpit za ribogojca - termin

0 Komentarji
26

Vse kandidate, ki ste poravnali prijavnino, bili prisotni na predavanjih in ste opravili praktični del usposabljanja izpita za ribogojca na podlagi 10. člena Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca (Uradni list RS, št. 99/2007 z dne 30.10.2007), obveščamo o izpitnem roku za ribogojca.

Izpit za ribogojca bo v soboto, 14.12.2019 ob 10.00 uri, v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno. Zbor je ob 9.45 uri.

Gradivo za izpit se nahaja na spletni strani Zavoda za ribištvo Slovenije.

Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: PRIJAVA NA STROKOVNI IZPIT ZA RIBOGOJCA STROKOVNI IZPIT ZA RIBOGOJCA - PRIJAVA STROKOVNI IZPIT ZA RIBOGOJCA IZPIT ZA RIBOGOJCA - PRIJAVE MOŽNE DO 19.10.2018 STROKOVNI IZPIT ZA RIBOGOJCA IZOBRAŽEVANJE RIBOGOJCA V ITALIJI - PROJEKT LIFE FOR LASCA
izpit ribogojstvo termin

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405