Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SOLEMON - Ocena staleža morskega lista (Solea solea)

0 Komentarji
658
29-11-2017

Ocena staleža morskega lista (Solea solea) v severnem in srednjem Jadranu in vrednotenje vpliva različnih ribolovnih aktivnosti je raziskovalni projekt, ki je v našem morju od leta 2009 potekal v okviru regionalnega projekta AdriaMed. Od leta 2017 je projekt vključen v zbiranje podatkov v okviru skupne ribiške politike EU. Partnerji v projektu so ISMAR-CNR (Consiglio Nazionale delle Ricerche, Istituto di Scienze Marine), Univerza za kmetijstvo iz Tirane, Zavod za ribištvo Slovenije, Inštitut za oceanografijo in ribištvo Split, Inštitut za morsko biologijo Kotor, ICRAM (Istituto Centrale per la Ricerca Scientifica e Tecnologica applicata al Mare (Chioggia)).

0.0
Zadnja posodobitev: 30 november 2017 10:13
Sorodne Novice: Mednarodni projekt "Ekologija morskega lista"
MORSKO RIBIŠTVO SOLEMON

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405