Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Sodelovanje s hidrobiološkim institutom na Ohridu

0 Komentarji
1238
2-12-2008

Med 11. in 13. novembrom 2008 sta Dejan Pehar, direktor ter dr. Samo Podgornik, vodja strokovno raziskovalne službe na povabilo predstavnikov Republike Makedonije obiskala Hidrobiološki institut na Ohridu.

Predstavnike Hidrobiološkega instituta so predvsem zanimala vprašanja v zvezi z možnostjo sodelovanja na projektu Ohridska postrv. Ugotovljeno je bilo, da imata institut in Zavod za ribištvo Slovenije veliko stičnih točk.

Na podlagi tega bo predvidoma v začetku leta 2009 podpisan dogovor o medsebojnem sodelovanju. Prav tako pa se predvideva v začetku prihodnjega leta obisk makedonskih strokovnjakov v Sloveniji.

Več o vsebini pogovorov v poročilu.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:29
Sorodne Novice: SODELOVANJE PRI PROJEKTU "LIFE STRŽEN"
ZZRS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405