Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SODELOVANJE PRI PROJEKTU "LIFE STRŽEN"

0 Komentarji
1336
12-11-2017

Notranjski regijski park je pridobil sredstva za izvajanje projekta »LIFE STRŽEN«, kjer smo poleg Zavoda za varstvo narave, Hidrotehnik Vodnogospodarskega podjetja d.d., Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije pomemben partner tudi mi. S skupnimi močmi želimo izboljšati stanje Natura 2000 območja na presihajočem Cerkniškem jezeru. Najpomembnejši aktivnosti projekta sta renaturacija struge Stržen in uvedba mirne cone za izjemno ogroženo vrsto ptice bobnarica. O bistvenih aktivnostih, ki se bodo izvajale na projektu pa si lahko preberete na sledeči povezavi.

0.0
Zadnja posodobitev: 24 september 2018 02:44
Sorodne Novice: VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV" PROJEKT "LIFE FOR LASCA" - NUJNI UKREPI ZA OHRANITEV VRSTE PRIMORSKA PODUST Sodelovanje s hidrobiološkim institutom na Ohridu
ZZRS STRŽEN LIFE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405