Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SLOVENIJA - ENA NAJLEPŠIH RIBOLOVNIH DESTINACIJ

0 Komentarji
714
26-02-2019

Zavod za ribištvo Slovenije se je minuli vikend skupaj z ostalimi organizacijami (Ribiško zvezo Slovenije, Slovensko turistično organizacijo, Turizmom Ljubljana, ribiškimi družinami in hotelom Zlata ribica) predstavil na sejmu ribolova v Italiji. Dobili smo potrdilo, da je zanimanja za naše vode v Italiji ogromno, saj se italijanski gosti vsako leto vračajo in odhajajo z lepimi spomini. Po pogovorih z njimi cenijo našo naravo, predvsem čiste vode in raznolik stalež rib v njih. Slovenija še vedno velja za eno najlepših in najzanimivejših ribolovnih destinacij. Na Zavodu za ribištvo Slovenije pa se trudimo in skrbimo, da bomo ta sloves ohranili tudi v bodoče.

Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Od 25.07. dalje do preklica, bo zaradi kritično nizkega vodostaja onemogočen nakup ribolovnih dovoli O Projektu VIPava na prvem programu Radia Slovenija VNOS TUJERODNIH RIBOLOVNIH VRST V SLOVENSKE VODE Od 9.9. dalje do preklica onemogočen nakup ribolovnih dovolilnic za Cerkniško Jezero
LEPOTA SLOVENIJE RIBOLOVNE DESTINACIJE RIBOLOVNI TURIZEM

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405