Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SLOVENIJA - ENA NAJLEPŠIH RIBOLOVNIH DESTINACIJ

0 Komentarji
360
26-02-2019

Zavod za ribištvo Slovenije se je minuli vikend skupaj z ostalimi organizacijami (Ribiško zvezo Slovenije, Slovensko turistično organizacijo, Turizmom Ljubljana, ribiškimi družinami in hotelom Zlata ribica) predstavil na sejmu ribolova v Italiji. Dobili smo potrdilo, da je zanimanja za naše vode v Italiji ogromno, saj se italijanski gosti vsako leto vračajo in odhajajo z lepimi spomini. Po pogovorih z njimi cenijo našo naravo, predvsem čiste vode in raznolik stalež rib v njih. Slovenija še vedno velja za eno najlepših in najzanimivejših ribolovnih destinacij. Na Zavodu za ribištvo Slovenije pa se trudimo in skrbimo, da bomo ta sloves ohranili tudi v bodoče.

Zadnja posodobitev: -/-
RIBOLOVNI TURIZEM RIBOLOVNE DESTINACIJE LEPOTA SLOVENIJE

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405