Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SLOVENIJA - ENA NAJLEPŠIH RIBOLOVNIH DESTINACIJ

0 Komentarji
557
26-02-2019

Zavod za ribištvo Slovenije se je minuli vikend skupaj z ostalimi organizacijami (Ribiško zvezo Slovenije, Slovensko turistično organizacijo, Turizmom Ljubljana, ribiškimi družinami in hotelom Zlata ribica) predstavil na sejmu ribolova v Italiji. Dobili smo potrdilo, da je zanimanja za naše vode v Italiji ogromno, saj se italijanski gosti vsako leto vračajo in odhajajo z lepimi spomini. Po pogovorih z njimi cenijo našo naravo, predvsem čiste vode in raznolik stalež rib v njih. Slovenija še vedno velja za eno najlepših in najzanimivejših ribolovnih destinacij. Na Zavodu za ribištvo Slovenije pa se trudimo in skrbimo, da bomo ta sloves ohranili tudi v bodoče.

Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Od 9.9. dalje do preklica onemogočen nakup ribolovnih dovolilnic za Cerkniško Jezero
LEPOTA SLOVENIJE RIBOLOVNE DESTINACIJE RIBOLOVNI TURIZEM

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405