Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU

0 Komentarji
365
18-03-2019

Pretekli teden (14. in 15. marca) je v Rimu potekal sestanek predstavnikov držav članic projekta AdriaMed. Namen sestanka je bila priprava podatkov za potrebe benchmarkinga, na področju malih pelagičnih rib (sardela, sardon) v Jadranskem morju, ki bo potekal v maju letošnjega leta.

Sestanka sta se udeležila tudi predstavnika Zavoda za ribištvo Slovenije, ki sta predložila razpoložljive podatke za Republiko Slovenijo.

Petra Bratina, oddelek za morsko ribištvo

ZZRS

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN OTVORITVENO SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA VrH JULIJCEV JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN SESTANEK AdriaMed V SPLITU OTVORITVENO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA V AJDOVŠČINI TEHNIČNI SESTANEK ZA VREDNOTENJE STRATEGIJE UPRAVLJANJA V RIBIŠTVU MOČVIRSKA SKLEDNICA V BILJAH – NAJDBA EKIPE PROJEKTA VIPava DELAVNICA ADRIAMED – MEDREACT: RIM 2018
AdriaMed MORSKO RIBIŠTVO sestanek

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405