Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU

0 Komentarji
253
18-03-2019

Pretekli teden (14. in 15. marca) je v Rimu potekal sestanek predstavnikov držav članic projekta AdriaMed. Namen sestanka je bila priprava podatkov za potrebe benchmarkinga, na področju malih pelagičnih rib (sardela, sardon) v Jadranskem morju, ki bo potekal v maju letošnjega leta.

Sestanka sta se udeležila tudi predstavnika Zavoda za ribištvo Slovenije, ki sta predložila razpoložljive podatke za Republiko Slovenijo.

Petra Bratina, oddelek za morsko ribištvo

ZZRS

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN OTVORITVENO SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA VrH JULIJCEV JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN SESTANEK AdriaMed V SPLITU OTVORITVENO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA V AJDOVŠČINI TEHNIČNI SESTANEK ZA VREDNOTENJE STRATEGIJE UPRAVLJANJA V RIBIŠTVU MOČVIRSKA SKLEDNICA V BILJAH – NAJDBA EKIPE PROJEKTA VIPava DELAVNICA ADRIAMED – MEDREACT: RIM 2018 KOORDINACIJSKI SESTANEK ADRIAMED: SARAJEVO, 6. - 7.2.2018 PROJEKTNI SVET IN PROJEKTA SKUPINA PROJEKTA "VIPava"
AdriaMed MORSKO RIBIŠTVO sestanek

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405