Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

SESTANEK AdriaMed V SPLITU

0 Komentarji
258
13-09-2018

12. septembra je AdriaMed organiziral sestanek v okviru študijske skupine Jabuka / Pomo Pit, ki ga je gostil Inštitut za oceanografijo in ribištvo v Splitu. Sestanka se je udeležil tudi strokovni sodelavec oddelka za morsko ribištvo na Zavodu za ribištvo Slovenije.

Udeleženci so bili pozvani, da ostale seznanijo s posodobljenim pregledom dejavnosti monitoringa, ki poteka na območju Jabuka / Pomo Pit območju. Pri tem se je razpravljalo o napredku in določanju ciljev za prihodnost, ki se lahko implementirajo v okviru AdriaMed.

 

0.0
Zadnja posodobitev: 17 september 2018 02:23
Sorodne Novice: SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU TEHNIČNI SESTANEK ZA VREDNOTENJE STRATEGIJE UPRAVLJANJA V RIBIŠTVU DELAVNICA ADRIAMED – MEDREACT: RIM 2018 KOORDINACIJSKI SESTANEK ADRIAMED: SARAJEVO, 6. - 7.2.2018 Sestanek AdriaMed
MORSKO RIBIŠTVO

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405