Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA

0 Komentarji
169
6-05-2021

RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA

Vabimo vas na ogled razstave "Motivi Natura 2000", ki bo potekala od 3.5.2021 do 3.6.2021 na Krakovskem nasipu v Ljubljani.

Vabimo vas, da si na krakovskem nabrežju v Ljubljani preko objektiva slovenskih avtorjev ogledate lepote, ki jih ponuja občudovanja vredna narava Slovenije. Fotografije so nastale na zaščitenih Natura 2000 območjih, kjer so prisotne evropsko ogrožene vrste rastlin in živali, ter njihovi habitati. Izjemna razsežnost Natura 2000 območij na slovenskem je odraz očuvane, mestoma tudi neokrnjene narave, ki smo jo Slovenci s svojim odnosom uspeli ohraniti. Na to smo lahko samo ponosni.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje IZVIRNA FOTOGRAFIJA - PODPORA PRIMORSKI PODUSTI - foto natečaj Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE KRALJ VODA V REKI LJUBLJANICI SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO OTVORITVENO SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA VrH JULIJCEV

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405