Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA

0 Komentarji
330
6-05-2021

RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA

Vabimo vas na ogled razstave "Motivi Natura 2000", ki bo potekala od 3.5.2021 do 3.6.2021 na Krakovskem nasipu v Ljubljani.

Vabimo vas, da si na krakovskem nabrežju v Ljubljani preko objektiva slovenskih avtorjev ogledate lepote, ki jih ponuja občudovanja vredna narava Slovenije. Fotografije so nastale na zaščitenih Natura 2000 območjih, kjer so prisotne evropsko ogrožene vrste rastlin in živali, ter njihovi habitati. Izjemna razsežnost Natura 2000 območij na slovenskem je odraz očuvane, mestoma tudi neokrnjene narave, ki smo jo Slovenci s svojim odnosom uspeli ohraniti. Na to smo lahko samo ponosni.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Predstavitev projekta Life NatSalMo na ZZRS Z NOVIM LETOM ZAKLJUČEK PROJEKTA LIFE for LASCA Life for Lasca mednarodna online konferenca 2.12.2022 ob 9:00 LIFE for LASCA (Laymans report) Mednarodna razstava »One with nature« v Budimpešti Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje IZVIRNA FOTOGRAFIJA - PODPORA PRIMORSKI PODUSTI - foto natečaj Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405