Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO

0 Komentarji
316
15-02-2019

Ministrstvo za okolje in prostor, ter Institut Jožef Stefan, Center za energetsko učinkovitost, v okviru projekta LIFE Podnebna Pot 2050 organizirata delavnico »Pregled rezultatov dosedanjih strateških presoj vplivov na okolje za hidroelektrarne in veterne elektrarne«, ki bo v torek, 19. 2. 2019 ob 9.00 uri na Agenciji RS za okolje. 

Na delavnici bo svoja znanja delila tudi predstavnica Zavoda za ribištvo Slovenije dr. Daša Zabric, ki bo predstavila strokovne podlage za ohranjanje habitata in populacije sulca na območju Srednje Save.

V kolikor se želite udeležiti dogodka je danes še zadnji dan za prijavo, več podrobnosti pa najdete v priponki.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE GLASUJTE ZA PROJEKT VIPava! SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU VABILO: MOJA REKA PRAZNUJE (22. 3. 2019) NOV DATUM: DELAVNICA: PROJEKT PODNEBNA POT 2050 PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN
hidroelektrarne podnebne spremembe veterne elektrarne

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405