Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO

0 Komentarji
204
15-02-2019

Ministrstvo za okolje in prostor, ter Institut Jožef Stefan, Center za energetsko učinkovitost, v okviru projekta LIFE Podnebna Pot 2050 organizirata delavnico »Pregled rezultatov dosedanjih strateških presoj vplivov na okolje za hidroelektrarne in veterne elektrarne«, ki bo v torek, 19. 2. 2019 ob 9.00 uri na Agenciji RS za okolje. 

Na delavnici bo svoja znanja delila tudi predstavnica Zavoda za ribištvo Slovenije dr. Daša Zabric, ki bo predstavila strokovne podlage za ohranjanje habitata in populacije sulca na območju Srednje Save.

V kolikor se želite udeležiti dogodka je danes še zadnji dan za prijavo, več podrobnosti pa najdete v priponki.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE GLASUJTE ZA PROJEKT VIPava! SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU VABILO: MOJA REKA PRAZNUJE (22. 3. 2019) PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN NOV DATUM: DELAVNICA: PROJEKT PODNEBNA POT 2050 VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" OTVORITVENO SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA VrH JULIJCEV ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV" VABILO NA SEJEM ALPE-ADRIA 2019: 30. 1. - 2. 2. 2019
podnebne spremembe hidroelektrarne veterne elektrarne

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405