Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

PRIMORSKA PODUST SE USPEŠNO DRSTI V NARAVI

0 Komentarji
81
28-10-2022

V okviru projekta LIFE for LASCA smo dosegli izjemen uspeh; vnesena primorska podust (Protochondrostoma genei) uspešno kljubuje ekstremnim vremenskim razmeram in v letošnjem letu nas je razveselila najdba maldic (YOY), kar pomeni, da se v naravi tudi uspešno drsti. To je pomemben korak k samovzdržnosti populacije.

Več na https://www.lifeforlasca.eu/

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: IZVIRNA FOTOGRAFIJA - PODPORA PRIMORSKI PODUSTI - foto natečaj Odlov rib na dvojnem jezeru se uspešno nadaljuje! DOČAKALI PRVO USPEŠNO DRST PRIMORSKE PODUSTI V JAVNI RAZPRAVI IN PRIPRAVI: ZAŠČITA HABITATA PRIMORSKE PODUSTI V GORIŠKIH BRDIH PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA PROJEKT "LIFE FOR LASCA" - NUJNI UKREPI ZA OHRANITEV VRSTE PRIMORSKA PODUST Primorska podust (Protochondrostoma genei) v Sloveniji

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405