Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

PRENOVA RIBOGOJNICE OBRH

0 Komentarji
585
31-12-2017

Zavod za ribištvo Slovenije ima v upravljanju tudi dve ribogojnici, in sicer Sočo ter Obrh. Prenova slednje se je začela leta 2011, postopoma smo prenovili vališče in zunanje bazene, ki smo jih opremili s sodobnimi krmilniki ter jih zaščitili pred ribojedim pticam.

Prenovo smo zaključili v letošnjem letu, omogočila pa je ne le večjo kapaciteto, ampak tudi občutno nižje stroške gojenja. Ribogojnica Obrh je tako postala eden sodobnejših objektov za vzrejo domorodnih salmonidnih rib v Sloveniji, kmalu pa ji bo sledila tudi ribogojnica Kobarid, katere prenova se bo pričela še letos.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID Obnova ribogojnice Obrh v polnem zamahu Sprememba namembnosti ribogojnice Gameljne Prenova računalniškega omrežja
obrh prenova ribogojstvo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405