Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

PREHODNOST VODA ZA RIBE : KNJIGA "Od morja do vira 2.0"

0 Komentarji
569
22-06-2018

Pred kratkim je svetovna organizacija WORLD FISH MIGRATION FUNDATION izdala novo knjigo o prehodnosti voda za ribe, imenovano  From Sea To Source 2.0. Knjiga ponuja praktične smernice za reševanje vprašanj o povezovanju in prehodnosti voda z namenom omogočanja migracij rib v rekah po vsem svetu. 

Knjiga "Od morja do vira 2.0" je primer dobre prakse sodelovanja mednarodnih ribiških strokovnjakov s področja prehodnosti voda za ribe s podporo različnih strokovnjakov, vključno z WWF in Nature Conservancy. Knjiga je polna navdihujočih zgodb, izkušenj in velikih uspehov s skoraj vseh celin na planetu, ki so namenjeni praktikantom, poleg tega pa pomemben vir informacij za širšo javnost. Knjigo si lahko brezplačno prenesete tu: http://www.fromseatosource.com

0.0
Zadnja posodobitev: 02 julij 2018 09:50
Sorodne Novice: KRALJ VODA V REKI LJUBLJANICI JAVNI RAZPIS ZA DELOVNO MESTO DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE POVEZOVANJE RAZISKAV MORJA Z RIBIŠTVOM IN AKVAKULTURO TEHNIČNA DELAVNICA UPORABE PIT-TAG METODOLOGIJE ZA MONITORINGE PREHODOV ZA RIBE, REK IN RIBOGOJNIC PREHODNOST = PRIHODNOST SVETOVNI DAN PREHODNOSTI VODA ZA RIBE - 21. 4. 2018 28. MIŠIČEV VODARSKI DAN NOV PREHOD ZA RIBE NA SAVINJI 25. Mišičev vodarski dan Mišičev vodarski dan
PREHODNOST ZA RIBE RIBJE STEZE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405