Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

PREGLEDOVANJE LETNIH PROGRAMOV

0 Komentarji
389
15-01-2018

Trenutno na Zavodu za ribištvo Slovenije aktivno pregledujemo letne programe (LPR), ki so jih izvajalci ribiškega upravljanja (ribiške družine) poslali v pregled in potrditev, kot jim nalaga Zakon o sladkovodnem ribištvu.

LPR ureja izvajanje ribiškogojitvenega načrta za posamezno leto na podlagi ocene stanja v ribiškem okolišu v preteklem letu. Zakon o sladkovodnem ribištvu določa, da se ribiško upravljanje, v skladu z ribiškogojitvenim načrtom posameznega ribiškega okoliša, izvaja na podlagi letnega programa.


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
letni načrti LPR zavod za ribištvo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405