Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OTVORITVENO SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA VrH JULIJCEV

0 Komentarji
365
15-02-2019

Včeraj, 14. 2. 2019 so se na sedežu Javnega zavoda Triglavskega narodnega parka srečali projektni partnerji projekta VrH Julijcev – Izboljšanje stanja vrst in habitatnih tipov v Triglavskem narodnem parku.

Srečanja so se udeležili tudi predstavniki Zavoda za ribištvo Slovenije, ki je eden izmed ključnih partnerjev projekta. Na sestanku so opredelili potrebne postopkovne in vsebinske korake za uspešno uresničevanje načrtovanih ciljev projekta ter konkretne naloge za vsakega izmed projektnih partnerjev.

Zadnja posodobitev: 15 februar 2019 11:44
Sorodne Novice: SESTANEK PROJEKTA AdriaMed V RIMU PREDSTAVITEV PROJEKTA DANUBE FLOODPLAIN VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV" JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN OTVORITVENO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA V AJDOVŠČINI MOČVIRSKA SKLEDNICA V BILJAH – NAJDBA EKIPE PROJEKTA VIPava PROJEKTNI SVET IN PROJEKTA SKUPINA PROJEKTA "VIPava" AKCIJA A.2 V OKVIRU PROJEKTA »LIFE for LASCA« Projekt Riba - park vključen v sklop projekta Ljubljana – zelena prestolnica Evrope 2016
OTVORITVENO SREČANJE VRH JULIJCEV TNP

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405