Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OTVORITEV RIBOLOVNE SEZONE NA KRKI – SPREMENJEN RIBOLOVNI REŽIM

0 Komentarji
314
24-02-2019

S 1. 3. 2019 se odpre ribolov na eni najlepših slovenskih rek – reki Krki. Od 1. do vključno 3. marca bo na reki dovoljeno neomejeno število ribičev, zato tudi rezervacije niso potrebne. Od 4. marca dalje pa bodo veljala že vpeljana pravila, ki na reki dovoljujejo največ 6 ribičev naenkrat. V kolikor še nimate svoje ribolovne dovolilnice si jo lahko zagotovite tukaj. 

Dober prijem vam želimo!

 

0.0
Zadnja posodobitev: 14 februar 2019 02:58
Sorodne Novice: Nakup dnevnih dovolilnic – otvoritev sezone 2020 Navodila za nakup letne ribolovne dovolilnice 2020 SPREMENJEN RIBOLOVNI REŽIM: REVIR KRKA ZAČETEK RIBOLOVNE SEZONE NA UNICI - 1. MAJ 2019 IZREDNO OBVESTILO: RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA MOTEN RIBOLOV NA KRKI: 12. 3. 2019 SLOVENIJA - ENA NAJLEPŠIH RIBOLOVNIH DESTINACIJ Nov ribolovni režim na reki Krki Ribolov v portoroškem ribolovnem rezervatu Ribolovni režim
REVIR KRKA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405