Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Otvoritev nove ribogojnice v Kobaridu

0 Komentarji
144
30-06-2021

V petek 18.6.2021 smo svečano odprli novo ribogojnico v Kobaridu. S pomočjo novih kapacitet bomo lahko še učinkoviteje pomagali nekaterim pomembnim avtohtonim ribjim vrstam (soška postrv, jadranski lipan, primorska podust).

Dogodka so se udeležili tudi minister dr. Jože Podgoršek, župan občine Kobarid Marko Matajurc, direktor ZZRS Rado Javornik in ribogojci ter člani ekipe Life for Lasca.

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Nadgradnja podatkovne zbirke in izdelava nove spletne aplikacije BIOS Nakup dnevnih dovolilnic – otvoritev sezone 2020 ZZRS IMA NOVEGA DIREKTORJA OTVORITEV RIBOLOVNE SEZONE NA KRKI – SPREMENJEN RIBOLOVNI REŽIM NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID PRENOVA RIBOGOJNICE OBRH Obnova ribogojnice Obrh v polnem zamahu Novembra je sezona ribolova na morske liste Sprememba namembnosti ribogojnice Gameljne

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405