Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE

0 Komentarji
234
6-05-2019

Ministrstvo za okolje in prostor je izdalo brošuro, ki služi tudi kot vodnik za prijavo in izvedbo LIFE projektov. Program Life je največji finančni mehanizem, namenjen ukrepom na področju varstva okolja, ohranjanja narave ter blaženje posledic podnebnih sprememb in prilaganje podnebnih spremembam. V brošuri boste našli tudi različna mnenja, napotke in nasvete uspešnih prijaviteljev. 

Zavod za ribištvo Slovenije trenutno sodeluje pri treh Life projektih. Pri projektu Life for Lasca kot vodilni in pri projektih Life Stržen in Life-IP Natura.si kot pridruženi partner.  

 

0.0
Zadnja posodobitev: 06 maj 2019 02:46
Sorodne Novice: PREGLED REZULTATOV DOSEDANJIH STRATEŠKIH PRESOJ VPLIVOV NA OKOLJE ZA HIDRO IN VETRNE ELEKTRARNE PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO IMAM SVOJO VREČKO JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN INFORMATIVNI DAN: LIFE 1.9.2018 BO SVETOVALNA PISARNA ODPRLA SVOJA VRATA PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA IZOBRAŽEVANJE RIBOGOJCA V ITALIJI - PROJEKT LIFE FOR LASCA OTVORITVENO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA V AJDOVŠČINI LIFE FOR LASCA: MREŽENJE V ITALIJI
ZZRS BROŠURA LIFE PROJEKTI

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405