Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE

0 Komentarji
364
6-05-2019

Ministrstvo za okolje in prostor je izdalo brošuro, ki služi tudi kot vodnik za prijavo in izvedbo LIFE projektov. Program Life je največji finančni mehanizem, namenjen ukrepom na področju varstva okolja, ohranjanja narave ter blaženje posledic podnebnih sprememb in prilaganje podnebnih spremembam. V brošuri boste našli tudi različna mnenja, napotke in nasvete uspešnih prijaviteljev. 

Zavod za ribištvo Slovenije trenutno sodeluje pri treh Life projektih. Pri projektu Life for Lasca kot vodilni in pri projektih Life Stržen in Life-IP Natura.si kot pridruženi partner.  

 

0.0
Zadnja posodobitev: 06 maj 2019 02:46
Sorodne Novice: RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja PREGLED REZULTATOV DOSEDANJIH STRATEŠKIH PRESOJ VPLIVOV NA OKOLJE ZA HIDRO IN VETRNE ELEKTRARNE PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO IMAM SVOJO VREČKO JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN INFORMATIVNI DAN: LIFE 1.9.2018 BO SVETOVALNA PISARNA ODPRLA SVOJA VRATA PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA
BROŠURA LIFE PROJEKTI ZZRS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405