Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Odlov rib na dvojnem jezeru se uspešno nadaljuje!

0 Komentarji
554
3-08-2020

Izlov rib na Dvojnem jezeru se nadaljuje, zaenkrat smo uspešni! Uporabljamo kogole, nahrbtni električni agregat in električno bariero. Ko rib v jezeru ne bo več in se bodo zmanjšali tudi ostali človekovi vplivi, bomo jezeru dali možnost za okrevanje, ki pa bo dolgotrajno.

Na vseh dostopih do jezera so nameščene opozorilne table. Prosimo, da se vsa terenska oprema pusti pri miru in da v času dela ne hodite blizu terenske ekipe (sploh, če je v vodi elektrika…). Če se odpravljate v Triglavski narodni park, pa ne pozabite tudi, da se v visokogorskih jezerih ne sme kopati ali kakorkoli drugače onesnaževati vode (na primer s pomivanjem posode).

0.0
Zadnja posodobitev: 03 avgust 2020 09:19
Sorodne Novice: PRIMORSKA PODUST SE USPEŠNO DRSTI V NARAVI Odlov rib v Dvojnem jezeru se bo nadaljeval tudi v letu 2022 Zaradi normalizacije vodostaja ponovno odpiramo možnost ribolova na Cerkniškem jezeru (revir ZZRS) Ribje življenje v Ptujskem jezeru - članek v Štajerskem tedniku Odstranjevanje rib v Dvojnem jezeru, TNP DOČAKALI PRVO USPEŠNO DRST PRIMORSKE PODUSTI ODLOV TUJERODNIH ŽELV - PROJEKT VIPava

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405