Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Odlov rib na dvojnem jezeru se uspešno nadaljuje!

0 Komentarji
149
3-08-2020

Izlov rib na Dvojnem jezeru se nadaljuje, zaenkrat smo uspešni! Uporabljamo kogole, nahrbtni električni agregat in električno bariero. Ko rib v jezeru ne bo več in se bodo zmanjšali tudi ostali človekovi vplivi, bomo jezeru dali možnost za okrevanje, ki pa bo dolgotrajno.

Na vseh dostopih do jezera so nameščene opozorilne table. Prosimo, da se vsa terenska oprema pusti pri miru in da v času dela ne hodite blizu terenske ekipe (sploh, če je v vodi elektrika…). Če se odpravljate v Triglavski narodni park, pa ne pozabite tudi, da se v visokogorskih jezerih ne sme kopati ali kakorkoli drugače onesnaževati vode (na primer s pomivanjem posode).

0.0
Zadnja posodobitev: 03 avgust 2020 09:19
Sorodne Novice: Odstranjevanje rib v Dvojnem jezeru, TNP DOČAKALI PRVO USPEŠNO DRST PRIMORSKE PODUSTI ODLOV TUJERODNIH ŽELV - PROJEKT VIPava

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405