Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM

0 Komentarji
323
13-01-2019

Do konca marca je potrebno oddati letno poročilo o izvajanju ribiškega upravljanja za leto 2018.

V skladu s 13. členom Zakona o sladkovodnem ribištvu (Uradni list RS, št. 61/2006) morajo vsi izvajalci ribiškega upravljanja do 31.03. tekočega leta pripraviti Letno poročilo o izvajanju ribiškega upravljanja v preteklem letu. Poročilo vnesite v spletno aplikacijo Ribkat in Zavodu za ribištvo Slovenije pošljite obvestilo o opravljenem vnosu podatkov LPO 2018 oziroma v tabeli Stanje poročil označite, da je vnos zaključen. Vsebina letnega poročila je podrobno določena v Pravilniku o načrtovanju in poročanju v ribištvu (Uradni list RS, št. 18/2008).

Zadnja posodobitev: 04 januar 2019 10:38
Sorodne Novice: IZREDNO OBVESTILO: RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM: DO KONCA LETA POTREBNO ODDATI LPR
letni načrt letni program lpo ribiško upravljanje

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405