Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM: DO KONCA LETA POTREBNO ODDATI LPR

0 Komentarji
25014
12-12-2018

LPR ali letni program dela ureja izvajanje ribiškogojitvenega načrta za posamezno leto na podlagi ocene stanja v ribiškem okolišu v preteklem letu. Zakon o sladkovodnem ribištvu določa, da se ribiško upravljanje, v skladu z ribiškogojitvenim načrtom posameznega ribiškega okoliša, izvaja na podlagi letnega programa.

V skladu s 13. členom Zakona o sladkovodnem ribištvu (Uradni list RS, št. 61/2006)  morajo vsi izvajalci ribiškega upravljanja do 31.12. tekočega leta pripraviti Letni program za izvajanje ribiškega upravljanja v prihajajočem letu in ga poslati Zavodu za ribištvo Slovenije v potrditev. Vsebina letnega programa je podrobno določena v Pravilniku o načrtovanju in poročanju v ribištvu (Uradni list RS, št. 18/2008).

Pozivamo ribiške družine, da preverite dostop do spletne aplikacije Ribkat in v primeru, da geslo ne deluje to čimprej sporočite.

 

0.0
Zadnja posodobitev: 12 december 2018 02:56
Sorodne Novice: IZREDNO OBVESTILO: RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM
letni program načrtovanje oddaja poročanje ribe

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405