Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM: DO KONCA LETA POTREBNO ODDATI LPR

0 Komentarji
24918
12-12-2018

LPR ali letni program dela ureja izvajanje ribiškogojitvenega načrta za posamezno leto na podlagi ocene stanja v ribiškem okolišu v preteklem letu. Zakon o sladkovodnem ribištvu določa, da se ribiško upravljanje, v skladu z ribiškogojitvenim načrtom posameznega ribiškega okoliša, izvaja na podlagi letnega programa.

V skladu s 13. členom Zakona o sladkovodnem ribištvu (Uradni list RS, št. 61/2006)  morajo vsi izvajalci ribiškega upravljanja do 31.12. tekočega leta pripraviti Letni program za izvajanje ribiškega upravljanja v prihajajočem letu in ga poslati Zavodu za ribištvo Slovenije v potrditev. Vsebina letnega programa je podrobno določena v Pravilniku o načrtovanju in poročanju v ribištvu (Uradni list RS, št. 18/2008).

Pozivamo ribiške družine, da preverite dostop do spletne aplikacije Ribkat in v primeru, da geslo ne deluje to čimprej sporočite.

 

0.0
Zadnja posodobitev: 12 december 2018 02:56
Sorodne Novice: IZREDNO OBVESTILO: RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM
letni program ribe oddaja načrtovanje poročanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405