Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OBISKALI SMO VSEH 64 RIBIŠKIH DRUŽIN

0 Komentarji
410
11-12-2018

Konec novembra smo zaključili z obiski ribiških družin. Obiskali smo vseh 64 družin, ki so nam zaupale ovire na katere naletijo pri svojem delu, zaupali so nam stališče do Natura 2000 območij in kakšen je njihov odnos do tujerodnih vrst. Na sestankih, ki so potekali v okviru projekta Life for Lasca smo vodilne v društvih prosili za izpolnitev anonimnih anket, rezultate le teh pa bomo analizirali in bodo na voljo v kratkem.
Zagotovo pa si vsi skupaj želimo več tovrstnih sestankov, saj je redna komunikacija ključ do izboljšanja ribiškega upravljanja v Sloveniji. Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem ribiškim družinam za čas in informacije, ki ste nam ga namenili.

0.0
Zadnja posodobitev: 11 december 2018 10:26
Sorodne Novice: OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM OBVESTILO RIBIŠKIM DRUŽINAM: DO KONCA LETA POTREBNO ODDATI LPR Osnutki načrtov ribiškega upravljanja v ribiških območjih Priprava načrtov ribiških območij
Natura 2000 ribiške družine sestanki

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405