Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

OBELEŽUJEMO SVETOVNI DAN MOKRIŠČ

0 Komentarji
328
2-02-2019

SVETOVNI DAN MORKIŠČ, ki ga vsako leto obeležujemo 2. februarja je letos poudarjal vlogo mokrišč pri blaženju podnebnih sprememb. 

Zavod za ribištvo Slovenije je v preteklosti že sodeloval pri obnovi in izboljšanju stanja šestih slovenskih mokrišč v okviru projekta WETMAN. Kaj so mokrišča, zakaj so pomembna, kakšne so njihove funkcije, kje v Sloveniji se nahajajo in še veliko več pa si lahko preberete na spletni strani omenjenega projekta.

Zadnja posodobitev: 04 februar 2019 01:49
Sorodne Novice: 3. MAREC - SVETOVNI DAN PROSTOŽIVEČIH ŽIVALI SVETOVNI DAN OCEANOV 22. APRIL - SVETOVNI DAN ZEMLJE SVETOVNI DAN PREHODNOSTI VODA ZA RIBE - 21. 4. 2018 SVETOVNI DAN MOKRIŠČ - 2. FEBRUAR PRIBLIŽUJE SE 2. FEBRUAR – DAN MOKRIŠČ
SVETOVNI DAN MOKRIŠČ wetman

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405