Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

O Projektu VIPava na prvem programu Radia Slovenija

0 Komentarji
83
19-03-2022

O Projektu VIPava na prvem programu Radia Slovenija

V sredo, 16. marca 2022, sta se sodelavca kohezijskega projekta VIPava, katerega vodilni partner je Zavod za ribištvo Slovenije, z veseljem udeležila pogovora z novinarko Lucijo Fatur z Radia Prvi. O ciljih in aktivnostih projekta, pomenu  biotske raznovrstnosti in učni poti se je pogovarjala s Tomažem Remžgarjem z Zavoda za ribištvo Slovenije in dr. Jano Laganis z Zavoda RS za varstvo narave (OE Nova Gorica).

Pogovoru, ki je potekal v živo iz Vipavske doline, lahko prisluhnete na povezavi https://radioprvi.rtvslo.si/2022/03/prvi-na-obisku-324/

 

Vabljeni k poslušanju!

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

 

0.0
Zadnja posodobitev: 19 marec 2022 07:25
Sorodne Novice: 21. MAJ – SVETOVNI DAN RIB SELIVK - projekt VIPava kot primer dobre prakse Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja GLASUJTE ZA PROJEKT VIPava! SLOVENIJA - ENA NAJLEPŠIH RIBOLOVNIH DESTINACIJ VLOGA ZZRS PRI PROJEKTU "VrH JULIJCEV" ZZRS POSTAL PARTNER EVROPSKEMU PROJEKTU "VRH JULIJCEV" ODLOV TUJERODNIH ŽELV - PROJEKT VIPava MOČVIRSKA SKLEDNICA V BILJAH – NAJDBA EKIPE PROJEKTA VIPava PROJEKTNI SVET IN PROJEKTA SKUPINA PROJEKTA "VIPava"

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405