Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Novi sodelavec

0 Komentarji
1672
5-06-2008

Zavod za Ribištvo Slovenije je aprila pridobil še enega novega sodelavca na oddelku Strokovno raziskovalne službe in sicer Tone Tavčar (Fish and Wildlife Technologist).

Z njegovim prihodom je Zavod za Ribištvo okrepljen na področju raziskovalnega terenskega dela in tehnične asistence.

Tone Tavčar je med leti 2004 in 2007 študiral v Kanadi (Ontario) na šoli Sir Sandford Fleming College in sicer v programu za upravljanje z ribištvom in divjimi živali (Fish and Wildlife Technology). Med študijem in delovno prakso je sodeloval v okviru Ministrstva za naravne vire Ontaria na raziskavah Smuča (Sander vitreum) ter letnih ribiških vzorčenjih in inventarizacijah celinskih voda.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:32
Sorodne Novice: NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID NOVINARSKA KONFERENCA: RIBIŠKI SLOVAR DR. TOMA KOROŠCA NOVI ZAKONI: ZUreP-2, GZ IN ZAID Novi sodelavec v skupnih službah Novi čoln in terensko vozilo Novi direktor
ZZRS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405