Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Novi sodelavec v skupnih službah

0 Komentarji
1484
5-06-2008

Zavod za ribištvo Slovenije je v maju zaposlil novega sodelavca na področju pravne službe in sicer Gregor Albreht, univerzitetni diplomirani pravnik.

Gregor je diplomiral na Pravni fakulteti v Ljubljani. Za diplomsko delo si je izbral temo Prepoved mučenja živali (COBISS.SI-ID: 8969533) in ga z oceno »cum laude« leta 2007 uspešno zaključil. Že med študijem je delal na Ministrstu za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano, Direktoratu za gozdarstvo, lovstvo in ribištvo ter po končanem študiju z delom nadaljeval na Ministrstvu za okolje in prostor, Sektorju za politiko ohranjanja narave.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:32
Sorodne Novice: NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID NOVINARSKA KONFERENCA: RIBIŠKI SLOVAR DR. TOMA KOROŠCA NOVI ZAKONI: ZUreP-2, GZ IN ZAID Novi sodelavec Novi čoln in terensko vozilo Novi direktor
ZZRS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405