Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Novi direktor

0 Komentarji
4208
1-07-2007

Na dolžnost je s 1.5.2007 nastopil novi direktor Zavoda za ribištvo Slovenije, gospod Dejan Pehar. Gospod Pehar prihaja iz Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, kjer je bil zaposlen na Direktoratu za gozdarstvo, lovstvo in ribištvo.

S 1.5.2007 je Vlada RS, na predlog Sveta Zavoda za ribištvo, podala soglasje k imenovanju novega direktorja Zavoda. To je postal gospod Dejan Pehar. G. Pehar je bil pred imenovanjem zaposlen na Ministrtsvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, kot vodja sektorja za ribištvo. Na ministrstvu se je zaposlil leta 2000.

Po izobrazbi je specialist menagementa. V svojem službovanju je sodeloval v številnih delovnih skupinah v Sloveniji in tujini (EU; FAO;..).

V skladu z razpisom je novo imenovani direktor predstavil program dela za naslednja štiri leta. Program vsebuje številne drugačne usmeritve in delovanje, kot jih je imel Zavod pred njegovim imenovanjem . Novi program temelji predvsem na strokovnem delovanju institucije in njeni krepitvi.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:35
Sorodne Novice: ZZRS IMA NOVEGA DIREKTORJA JAVNI RAZPIS ZA DELOVNO MESTO DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA ZAVOD ZA RIBIŠTVO SLOVENIJE NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID NOVINARSKA KONFERENCA: RIBIŠKI SLOVAR DR. TOMA KOROŠCA NOVI ZAKONI: ZUreP-2, GZ IN ZAID Uvodni nagovor direktorja Novi sodelavec Novi sodelavec v skupnih službah Novi čoln in terensko vozilo
direktor

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405