Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Novi čoln in terensko vozilo

0 Komentarji
1455
2-07-2007

Zavod je v sklopu prenove delovnih sredstev obnovil svoj vozni park s terenskim vozilom Toyota Hilux. Terensko vozilo je namenjeno prevozu čolna na različne lokacije po Sloveniji ter prevozu opreme, ki jo uporabljajo sodelavci strokovno raziskovalne službe.

Za izvedbo strokovnih nalog na slovenskih rekah potrebujejo Zavodovi strokovnjaki ustrezen čoln, ki bo sposoben opraviti različne naloge s področja monitoringa, elektroribolova in drugih nalog v zvezi s spremljanjem stanja ribje populacije v celinskih vodah. V ta namen je nabavljen novi čoln z zunanjim motorjem, ki ga je možno enostavno in hitro naložiti oz. razložiti s prikolice.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:35
Sorodne Novice: NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID NOVINARSKA KONFERENCA: RIBIŠKI SLOVAR DR. TOMA KOROŠCA NOVI ZAKONI: ZUreP-2, GZ IN ZAID Novi sodelavec Novi sodelavec v skupnih službah Novi direktor
čoln terensko vozilo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405