Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Nova sodelavka

0 Komentarji
1385
1-10-2007

Zavod za ribištvo Slovenije je s 1.10.2007 dobil novo strokovno sodelavko na področju sladkovodnega ribištva in sicer dr. Kajo Pliberšek, univ.dipl.biol.

Z njenim prihodom je strokovno-raziskovalna služba Zavoda okrepljena za še eno strokovnjakinjo, ki bo sodelovala na področju raziskav na celinskih vodah Republike Slovenije.

Dr. Kaja Pliberšek je v letih 2002 do 2007 delala kot mlada raziskovalka na Oddelku za biologijo, katedra za nevroetologijo, kjer se je ukvarjala z raziskavami na področju kemosenzorike; poleg tega pa je vodila del vaj iz Etologije in Ekologije morja.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:33
Sorodne Novice: NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID PRENOVA RIBOGOJNICE OBRH Obnova ribogojnice Obrh v polnem zamahu Dva nova priročnika Nova poslovna stavba Prenova računalniškega omrežja
ZZRS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405