Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Nova sodelavka

0 Komentarji
1604
1-10-2007

Zavod za ribištvo Slovenije je s 1.10.2007 dobil novo strokovno sodelavko na področju sladkovodnega ribištva in sicer dr. Kajo Pliberšek, univ.dipl.biol.

Z njenim prihodom je strokovno-raziskovalna služba Zavoda okrepljena za še eno strokovnjakinjo, ki bo sodelovala na področju raziskav na celinskih vodah Republike Slovenije.

Dr. Kaja Pliberšek je v letih 2002 do 2007 delala kot mlada raziskovalka na Oddelku za biologijo, katedra za nevroetologijo, kjer se je ukvarjala z raziskavami na področju kemosenzorike; poleg tega pa je vodila del vaj iz Etologije in Ekologije morja.

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2014 08:33
Sorodne Novice: NOVINARSKA KONFERENCA: OBNOVA IN MODIFIKACIJA RIBOGOJNICE KOBARID PRENOVA RIBOGOJNICE OBRH Obnova ribogojnice Obrh v polnem zamahu Dva nova priročnika Nova poslovna stavba Prenova računalniškega omrežja
ZZRS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405