Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

MINISTRICA DR. PIVEC SE JE SESTALA S PREDSTAVNIKI MORSKIH RIBIČEV

0 Komentarji
290
4-02-2019

Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandra Pivec je 1. 2. 2018 obiskala slovensko obalo, kjer se je med drugimi sestala tudi s predstavniki morskih ribičev. O čem je tekla debata si lahko preberete na spletni strani ministrstva, kjer spodaj najdete tudi izjavo mag. Aleša Boljeta, ki kot predstavnik Zavoda za ribištvo Slovenije opravlja svetovanje javne službe na področju morskega ribištva in marikulture, ki zajema vzrejo morskih organizmov, rastlin in živali v morju ali na priobalnem območju.  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je namreč v lanskem letu na podlagi 5. člena Uredbe o koncesiji za izvajanje javne službe svetovanja v ribištvu (Uradni list RS, št. 81/16) objavilo razpis za podelitev koncesije, na katerem smo uspešno kandidirali in postali koncesionar za obdobje petih let.

0.0
Zadnja posodobitev: 14 februar 2019 09:22
Sorodne Novice: Srečanje ribičev dne 25.06.2021 ob 8 uri v Dobravski Krnici pri Velikih Žabljah DOLOČEVANJE STAROSTI PRI MORSKIH LISTIH PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA PRAZNIK SLOVENSKIH RIBIČEV
ALEŠ BOLJE MORSKO RIBIŠTVO SVETOVANJE V MORSKEM RIBIŠTVU

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405