Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Mednarodna razstava »One with nature« v Budimpešti

0 Komentarji
243
13-10-2021

Mednarodna razstava »One with nature« v Budimpešti 

Udeležili smo se mednarodne razstave lova in narave v Budimpešti. Na razstavnem prostoru se je med 45 državami in organizacijami predstavila tudi Slovenija. Pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano smo predstavili delo Zavoda za ribištvo in prizadevanja projekta LIFE for LASCA za ohranitev kritično ogrožene primorske podusti. V dvorani Ribe, vode in človeštvo je bila predstavljena zgodovina ribištva, ribolovne metode, naravne diorame z dermo preparati rib in uprizoritvijo habitatov tekočih in stoječih vod. Na akvaristični razstavi je bilo možno videti okoli 2000 osebkov, 50 vrst avtohtonih rib Črnomorskega povodja vključno z redkimi in zavarovanimi vrstami rib.

Več o razstavi si lahko preberete na onewithnature2021.org/en

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Life for Lasca mednarodna online konferenca 2.12.2022 ob 9:00 RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA MEDNARODNA KONFERENCA O MALEM OBALNEM RIBOLOVU V SREDOZEMLJU Razstava na Krakovskem nasipu v Ljubljani

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405