Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

Kako spremeniti človekov pogled na odstranjevanje rib iz jezer

0 Komentarji
64
15-05-2022
Vljudno vabljeni na predavanje gospoda Nicole Bressija: Kako spremeniti človekov pogled na odstranjevanje rib iz jezer, ki bo v torek 17.5.2022 ob 19:00 uri v Infocenteru Triglavska roža Bled.
Predavanje bo potekalo v sklopu projekta Izboljšanje stanja vrst in habitatnih tipov v Triglavskem narodnem parku – VrH Julijcev in bo v angleškem jeziku.
0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Odlov rib v Dvojnem jezeru se bo nadaljeval tudi v letu 2022 Zaradi normalizacije vodostaja ponovno odpiramo možnost ribolova na Cerkniškem jezeru (revir ZZRS) Od 9.9. dalje do preklica onemogočen nakup ribolovnih dovolilnic za Cerkniško Jezero Ekipa ZZRS projekta Vrh Julijcev je spet v polnem pogonu - izlov rib iz Dvojnega jezera se nadaljuje Ribje življenje v Ptujskem jezeru - članek v Štajerskem tedniku Odlov rib na dvojnem jezeru se uspešno nadaljuje! Odstranjevanje rib v Dvojnem jezeru, TNP VABLJENI NA RIBOLOV RDEČEPERK NA CERKNIŠKO JEZERO

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405