Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

IZVIRNA FOTOGRAFIJA - PODPORA PRIMORSKI PODUSTI - foto natečaj

0 Komentarji
216
13-05-2021

Spoštovani ljubitelji fotografije in prijatelji narave! 

Zavod za ribištvo Slovenije v okviru mednarodnega projekta »LIFE for LASCA« razpisuje fotografski natečaj z naslovom » IZVIRNA FOTOGRAFIJA - PODPORA PRIMORSKI PODUSTI «.

Natečaj se prične 14.5.2021 in traja do vključno 31.5.2021.

V roku 1 meseca po zaključku natečaja bodo razglašeni in objavljeni zmagovalci.

 

Sodelujoči se bodo fotografirali (npr.: na avtu, na kolesu, na zabavi, v naravi,…) s pritrjeno nalepko – LOGOM in fotografijo preko aplikacije objavili na spletni strani https://www.lifeforlasca.eu/

Avtorji 10 najbolje ocenjenih fotografij bodo prejeli bon za degustacijski meni za dve osebi v Gostilna pri Lojzetu Dvorec Zemono.

Ekipa Life for Lasca

Vse informacije in pogoji sodelovanja: https://www.lifeforlasca.eu/page/fotonatecaj2/

0.0
Zadnja posodobitev: 13 maj 2021 11:27
Sorodne Novice: RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V LJUBLJANI V OKVIRU PROJEKTA LIFE FOR LASCA Zaključen je Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca Fotografski natečaj "Motivi Natura 2000" pri projektu Life for Lasca še vedno traja MOTIVI NATURA 2000, FOTO NATEČAJ DOČAKALI PRVO USPEŠNO DRST PRIMORSKE PODUSTI V JAVNI RAZPRAVI IN PRIPRAVI: ZAŠČITA HABITATA PRIMORSKE PODUSTI V GORIŠKIH BRDIH PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405