Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

IZREDNO OBVESTILO: RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA

0 Komentarji
240
2-04-2019

Zaradi gradbenih del na Bistrici bo Sava Bohinjka predvidoma kalna še v sredo in četrtek (3. 4. - 4. 4. 2019). V petek, 5. 4. 2019, naj bi bila Sava Bohinjka zopet lovna (in nekalna).

Hvala za razumevanje.

Zadnja posodobitev: 02 april 2019 12:49
Sorodne Novice: SPREMENJEN RIBOLOVNI REŽIM: REVIR KRKA SLOVENIJA - ENA NAJLEPŠIH RIBOLOVNIH DESTINACIJ OTVORITEV RIBOLOVNE SEZONE NA KRKI – SPREMENJEN RIBOLOVNI REŽIM POSEBNA PONUDBA ZA RIBOLOVNO DOVOLILNICO: REVIR KRKA Skupni lov na sulca v revirju Sava - januar 2018 Nov ribolovni režim na reki Krki Ribolovni režim
KALNA VODA RIBOLOVNI REVIR SAVA BOHINJKA

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405