Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

IZOBRAŽEVANJE RIBOGOJCA V ITALIJI - PROJEKT LIFE FOR LASCA

0 Komentarji
724
21-06-2018

Konec meseca maja se je ribogojec Erik Sivec odpeljal na izobraževanje v Parco Ticino, kjer ga je sprejel strokovnjak za živalstvo Marco Primavesi skupaj s svojimi sodelavci. Sodelavec projekta Life for Lasca je tako v dveh tednih pridobil ključna znanja s področja vzreje primorske podusti. Čas drstenja, temperatura vode, velikost hrane, vse to so le nekatere informacije, izkušnje in znanja, ki so nam jih zaupali italijanski partnerji. Kljub temu pa ostaja veliko neznank, ki jih bomo poskušali dognati v času trajanja projekta in po njem. Podatke bomo zapisali v študiji izvedljivosti in s tem postali vir informacij  ostalim državam s podobno problematiko.

0.0
Zadnja posodobitev: 12 julij 2018 10:59
Sorodne Novice: Opravljanje strokovnega izpita za ribogojca-izpitni termin 16.12.2023 Strokovni izpit za ribogojca-predavanja Opravljanje strokovnega izpita za ribogojca Predstavitev projekta Life NatSalMo na ZZRS Z NOVIM LETOM ZAKLJUČEK PROJEKTA LIFE for LASCA Life for Lasca mednarodna online konferenca 2.12.2022 ob 9:00 Opravljanje strokovnega izpita za ribogojca - izpit 03. 12. 2022 LIFE for LASCA (Laymans report) 21. MAJ – SVETOVNI DAN RIB SELIVK - projekt VIPava kot primer dobre prakse O Projektu VIPava na prvem programu Radia Slovenija
IZOBRAŽEVANJE life for lasca PRIMORSKA PODUST ribogojstvo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405