Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

IZOBRAŽEVANJE RIBOGOJCA V ITALIJI - PROJEKT LIFE FOR LASCA

0 Komentarji
121
21-06-2018

Konec meseca maja se je ribogojec Erik Sivec odpeljal na izobraževanje v Parco Ticino, kjer ga je sprejel strokovnjak za živalstvo Marco Primavesi skupaj s svojimi sodelavci. Sodelavec projekta Life for Lasca je tako v dveh tednih pridobil ključna znanja s področja vzreje primorske podusti. Čas drstenja, temperatura vode, velikost hrane, vse to so le nekatere informacije, izkušnje in znanja, ki so nam jih zaupali italijanski partnerji. Kljub temu pa ostaja veliko neznank, ki jih bomo poskušali dognati v času trajanja projekta in po njem. Podatke bomo zapisali v študiji izvedljivosti in s tem postali vir informacij  ostalim državam s podobno problematiko.

0.0
Zadnja posodobitev: 12 julij 2018 10:59
Sorodne Novice: STROKOVNI IZPIT ZA RIBOGOJCA - 15.12.2018 IZPIT ZA RIBOGOJCA - PRIJAVE MOŽNE DO 19.10.2018 JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN INFORMATIVNI DAN: LIFE STROKOVNI IZPIT ZA RIBOGOJCA - PREDAVANJA 20.10.2018 ODLOV TUJERODNIH ŽELV - PROJEKT VIPava PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA OTVORITVENO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA V AJDOVŠČINI MOČVIRSKA SKLEDNICA V BILJAH – NAJDBA EKIPE PROJEKTA VIPava LIFE FOR LASCA: MREŽENJE V ITALIJI
ribogojstvo PRIMORSKA PODUST life for lasca IZOBRAŽEVANJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405