Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

INFORMATIVNI DAN: LIFE

0 Komentarji
292
13-09-2018

Zavod za ribištvo Slovenije trenutno sodeluje pri dveh LIFE projektih. Smo vodilni partner projekta LIFEfor LASCA – nujni ukrepi za ohranitev vrste primorska podust in eden izmed partnerjev pri projektu LIFE Stržen.

Ker je prijava in pisanje LIFE projektov dolgotrajen in zahteven postopek bo Ministrstvo za okolje in prostor 26. oktobra organiziralo informativni dan, ki je namenjen vsem, ki iščete sofinanciranje za aktivnosti na področju varstva okolja, ohranjanja narave ter blaženja in prilagajanja podnebnim spremembam in programa LIFE še ne poznate.

Več o informativnem dnevu pa si lahko preberete tukaj

0.0
Zadnja posodobitev: 25 september 2018 07:55
Sorodne Novice: OKOLJE POTREBUJE SVOJ LIFE PROJEKT LIFE PODNEBNA POT 2050 VABI NA DELAVNICO JESENSKO VZORČENJE RIBJIH POPULACIJ V OKVIRU PROJEKTA LIFE STRŽEN PREVOZ PRVIH PRIMORSKIH PODUSTI IZ ITALIJE V SLOVENIJO - PROJEKT LIFE FOR LASCA IZOBRAŽEVANJE RIBOGOJCA V ITALIJI - PROJEKT LIFE FOR LASCA OTVORITVENO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA V AJDOVŠČINI LIFE FOR LASCA: MREŽENJE V ITALIJI AKCIJA A.2 V OKVIRU PROJEKTA »LIFE for LASCA« PROJEKT "LIFE FOR LASCA" - NUJNI UKREPI ZA OHRANITEV VRSTE PRIMORSKA PODUST SODELOVANJE PRI PROJEKTU "LIFE STRŽEN"
LIFE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni zpit za ribogojca

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati v jesenskem času, datum pa bomo objavili na naši spletni strani. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405