Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

28. MIŠIČEV VODARSKI DAN

0 Komentarji
959
7-12-2017

Zavod za ribištvo Slovenije s svojimi strokovnimi mnenji odigra pomembno vlogo pri odločitvah Agencije republike Slovenije za okolje (ARSO), ki je pod okriljem Ministrstva za okolje in prostor pristojna za podeljevanje vodnih pravic. Za zaščito rib in njihovega življenjskega okolja strokovnjaki na Zavodu za ribištvo Slovenije pripravljajo različne smernice in pogoje, ki jih izdajajo v obliki strokovnih mnenj in so podlaga za odločitev pri dodeljevanju vodnih pravic. Za izmenjevanje mnenj z drugimi strokovnjaki, ki se ukvarjajo z vodami pa smo veseli, da svoja mnenja in bogate izkušnje vsako leto lahko izmenjujejo tudi predstavniki Zavoda za ribištvo Slovenije na Mišičevem vodarskem dnevu.

Tudi letošnje leto ni bila izjema, saj se je včeraj, 6. decembra odvil že tradicionalen 28. Mišičev vodarski dan po vrsti.  Gre za redko priložnost, kjer se lahko srečajo strokovnjaki vodnogospodarskih, projektantskih, raziskovalnih in načrtovalskih organizacij, javnih in upravnih služb, vsi, ki se ukvarjajo z upravljanjem, urejanjem in varovanjem voda.

Na tem mestu pa bi se radi zahvalili tudi organizatorjema (Vodnogospodarski biro Maribor d.o.o. in Drava Vodnogospodarsko podjetje Ptuj d.d.), ki sta v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor ter pod pokroviteljstvom Mestne občine Maribor ta dan tudi omogočila.

0.0
Zadnja posodobitev: 23 december 2017 07:57
Sorodne Novice: 29. MIŠIČEV DAN, 6.12.2018 25. Mišičev vodarski dan Mišičev vodarski dan
mišičev vodarski dan VODE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405