Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

22. APRIL - SVETOVNI DAN ZEMLJE

0 Komentarji
778
23-04-2018

Včeraj, 22. aprila smo praznovali svetovni dan zemlje, ki ga obeležujemo od leta 1970. Številna slovenska mesta so se  lotila čistilnih akcij in drugih dogodkov, ki uspešno prispevajo k ozaveščanju varovanja okolja. 

Prav bi bilo, da bi vsak izmed nas čutil odgovornost in spoštovanje do okolja v katerem živimo, saj vsak s svojimi izbirami v vsakdanjem življenju lahko pripomore k ohranjanju narave. Kaj pa kot država naredimo za naš skupen planet pa si lahko preberete tukaj.

 

0.0
Zadnja posodobitev: 25 september 2018 08:04
Sorodne Novice: DAN NAŠEGA PLANETA (22. APRIL) 3. MAREC - SVETOVNI DAN PROSTOŽIVEČIH ŽIVALI OBELEŽUJEMO SVETOVNI DAN MOKRIŠČ SVETOVNI DAN OCEANOV SVETOVNI DAN PREHODNOSTI VODA ZA RIBE - 21. 4. 2018 SVETOVNI DAN MOKRIŠČ - 2. FEBRUAR
varovanje okolja

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405