Novice/objave Aktualne novice in objave Zavoda za ribištvo Slovenije

1.9.2018 BO SVETOVALNA PISARNA ODPRLA SVOJA VRATA

0 Komentarji
794
10-08-2018

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je na podlagi 5. člena Uredbe o koncesiji za izvajanje javne službe svetovanja v ribištvu (Uradni list RS, št. 81/16) objavilo razpis za podelitev koncesije, na katerem smo uspešno kandidirali in postali koncesionar za obdobje petih let. Zavod bo v okviru nalog javne službe opravljal svetovanje v morskem ribištvu, vključno z marikulturo na območju obalnih občin Ankaran, Izola, Koper in Piran. Predmetne naloge javne službe so podrobneje določene v navedeni uredbi in letnem program dela javne službe.
Sedež svetovalne pisarne je v prostorih Morske biološke postaje Piran, Fornače 41, 6330 Piran (drugo nadstropje, zadnja pisarna). Pisarna bo formalo odprla svoja vrata 1. 9. 2018  z uradnimi urami vsak ponedeljek od 9.00 do 13.00 ure. Operativno bo dela in naloge svetovalca opravljal mag. Aleš Bolje, ki vas bo kontaktiral, da se dogovorite o načinu dela in ostalih podrobnostih.
V kolikor imate v zvezi z navedenim kakršnekoli predloge ali vprašanja, jih lahko naslovite na mag. Aleša Boljeta, ki je dosegljiv na telefonski številki 041 671 294 in na elektronskem naslovu ales.bolje@zzrs.si.

Veselimo se sodelovanja z vami.
Lep pozdrav,
Zavod za ribištvo Slovenije

0.0
Zadnja posodobitev: 24 september 2018 02:49
MORSKO RIBIŠTVO SVETOVALNA PISARNA SVETOVANJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Prijava na strokovni izpit za ribogojca - ODPOVEDAN zaradi epidemije

Spoštovani!

Vsem zainteresiranim za opravljanje Strokovnega izpita za ribogojca sporočamo, da je letos zaradi razmer povezanih z novim koronavirusom izvedba Strokovnega izpita za ribogojca odpovedana.

Izpit bomo prestavili na pomlad 2021, če bodo zdravstvene razmere to dovoljevale. V primeru, da spomladi razmere še ne bodo dobre, bo izpit izveden jeseni 2021.

Vsem, ki ste izpit že plačali, bomo plačilo upoštevali ob izvedbi naslednjega sklopa izpita.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Na podlagi Pravilnika o opravljanju strokovnega izpita za ribogojca, pozivamo vse zainteresirane za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca, da se pravočasno prijavijo na objavljen razpis.
Izpit bo zopet možno opravljati 24.10.2020. Predavanja in izpit za ribogojca se bodo odvijala v prostorih Zavoda za ribištvo Slovenije, Sp. Gameljne 61a, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Cena za opravljanje strokovnega izpita za ribogojca je 90 €.


Beri več... Gradivo Izpitna vprašanja Vloga za opravljanje izpita

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo SlovenijeSeznam rib, glavonožcev ter rakov

Biološka zbirka podatkov Zavoda za ribištvo Slovenije predstavlja osnovno infrastrukturo za strokovno delo na zavodu. BiosWeb stran vsebuje agregirane podatke iz biološke podatkovne zbirke (BIOS) Zavoda za Ribištvo Slovenije (ZZRS).

Vstopi v BioS
Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenija
01/ 24 43 400
01/ 24 43 405